Pion netwerk

Bestuur

Het huidige PION-bestuur bestaat uit 6 leden.

Hieronder stelt het bestuur zich voor.  Klik op het Linked-In logo om een persoonlijk profiel te bekijken.

DSC_0038

T.L. Vastenhout

Tara Vastenhout (1990) is werkzaam als docente Sociale- en Organisatiepsychologie aan de Universiteit Utrecht. Daarnaast volgt zij een deeltijdopleiding PABO aan de Marnix Academie. Tara is alumnus Sociale Psychologie en na haar stagejaar in 2011-2012 actief betrokken bij PION. PION ziet zij als een uniek netwerk waar naast gemeenschappelijke kennis ook veel nieuwe inzichten en ervaringen gedeeld linkedinkunnen worden.

 

DSC_0026
linkedinK.M. Herweijer

Kevin Herweijer (1988) is werkzaam als Management Trainee bij Sociaal Werkbedrijf Amfors, waarin hij een organisatieverandering begeleid. Daarvoor was hij werkzaam bij adviesbureau &samhoud en is alumnus Arbeid- en Organisatiepsychologie en Technische Bedrijfskunde. Na zijn stagejaar in 2013-2014 is Kevin sinds begin 2015 actief betrokken bij PION.

 

I.J. ten Haaf

Irene ten Haaf (1988) is alumna Sociale Psychologie. Ze werkt als psychologie docent op de Hogeschool van Amsterdam, en geeft trainingen over de implementatie van ICT binnen de gehandicaptenzorg bij stichting Philadelphia zorg. Daarnaast volgt zij een opleiding Positieve Psychologie en coacht ze alleenstaande asielzoekersjongeren in het vinden van hun weg in Nederland en het ontwikkelen van hun talenten en toekomstdromen. Irene is sinds haar stagejaar 2012-2013 actief betrokken bij linkedinPION.

 

linkedinS.M.L. Hoogland

Suzanne Hoogland (1990) is werkzaam als wetenschappelijk docent aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, waar zij studenten Arbeids- en Organisatiepsychologie doceert in gerelateerde vakken en traint in benodigde vaardigheden. Daarnaast werkt zij als zelfstandig trainer/adviseur binnen diverse verandertrajecten en volgt ze een postmaster aan het Instituut voor Interventiekunde. Eerder was ze werkzaam als junior-beleidsmedewerkers bij NWO. Tijdens haar stagejaar in 2012-2013 is Suzanne actief betrokken geraakt bij PION.

 

M.F.A.N. van Mameren-van der Meulen

Manon van Mameren-van der Meulen (1963) is alumna Arbeids- & Organisatiepsychologie. Zij biedt consulting en trainingen aan op het gebied van vitaliteit en duurzame inzetbaarheid. Momenteel formuleert en implementeert zij integraal vitaliteitsdenken binnen organisaties (Quantore en MKB bedrijven). Haar loopbaan begon zij als ingenieur in de confectie-industrie. Daarna werkte zij op het gebied van sales in Business2business en de bancaire wereld. Sinds haar trainersstage (2013-2014) is zij met veel linkedinenthousiasme betrokken bij PION.

 

W.L. Vallinkedin

Lodewijk Val (1984) is projectmanager en trainer bij Buijssen Training en Educatie waar hij verantwoordelijk is voor blended learning trajecten binnen de zorg. Daarvoor werkte hij onder meer bij Medilex. Gedurende zijn stagejaar 2010-2011 werd Lodewijk actief binnen PION.