Pion netwerk

Tools voor Teams (19-09-2017)

PION-Bijeenkomst 19 september 2017

‘Tools voor Teams’

Vul je toolbox met praktische werkvormen die je morgen kunt toepassen.

Iedereen die in en met teams werkt weet hoe fijn het is om een goed gevulde toolbox te hebben die je op het juiste moment kan inzetten. Jaco van der Schoor schreef samen met Thijs Rijnbergen ‘Tools voor Teams’, én ontwikkelde het online meetinstrument TeamQ.

Tijdens de bijeenkomst neemt Jaco je mee in opzet van TeamQ, je ervaart hoe de lijst werkt door hem ter plekke in te vullen en je ervaart minimaal twee tools uit het boek. Een avond met een goede theoretische basis, maar vooral met ervaringen zodat je je eigen toolbox kunt uitbreiden!

Bekijk hier een video met Jaco van de Schoor over zijn boek ‘Tools voor Teams’.

Leerdoelen:

• Inzicht krijgen in wat teams succesvol maakt
  • Ervaren van minstens twee werkvormen die je direct kan toepassen, of je nu trainer, adviseur of manager bent.

Voor wie is de bijeenkomst interessant?

• Voor iedereen die in of met teams werkt. Teamcoaches, leidinggevenden, teamlid…. Voor bijna iedereen dus 🙂
Datum:

Dinsdag 19 september 19:30 – 22:00 uur
netwerkborrel na afloop

Kosten: (inclusief borrel)
€20,-  voor deelnemers
€10,- voor huidige stagiaires

Locatie:
Werfkelder de Ster in Utrecht
Oudegracht 331 (trap naar beneden)

Aanmelden:
Je kan je HIER aanmelden, of stuur een mail naar: pion.netwerk@gmail.com

Spreker
Organisatiepsycholoog | Teamontwikkelaar | Directeur van Mensen in Bedrijf | Auteur van vijf boeken over teams en teamontwikkeling

Jaco is een ervaren teamadviseur. Hij is het beste in zijn element wanneer ervaring en analyse samenkomen. Jaco werkt graag met dat wat zich in groepen voordoet. Hij is procesbegeleider pur sang en heeft veel ervaring in complexe teamsituaties. Jaco is vennoot van het online meetinstrument TeamQ.  Jaco studeerde Sociale en Organisatiepsychologie aan de Universiteit van Utrecht en volgde de trainersopleiding: een PION’ers aan het woord! Hij heeft zijn eigen bedrijf: Mensen in Bedrijf.
www.menseninbedrijf.nl

Deze bijeenkomst wordt mede mogelijk gemaakt door het Jong Alumni Netwerk van de Universiteit Utrecht. Speciaal voor alle jonge alumni (tot 35 jaar) van de Universiteit Utrecht.